Alaeddin İlkokulu

Vizyon: Konya´nın eğitim uygulamaları, fiziksel donanım ve eğitim kadrosu ile ÖRNEK GÖSTERİLEN EN İYİ İLKOKULU olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre alırız.

Servis Bilgisi: Okul Servislerimiz mevcuttur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Neyin Dilinden Projesi (2017 Eğitimde Yenilikçilik Ödülü), Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Gök Bayrak Projesi, E-Twinning Projeleri, Demokrasi Kuşağı Pilot Okul, Oyun Arkadaşım Olur Musun? Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ K101, eTwinning Projeleri, Demokrasi Kuşağı

WEB - https://selcuklualaeddinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Işıklar Mahallesi Yeğenoğlu Cadddesi No 1 Selçuklu / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Selçuklu ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 800 metre mesafededir.

Adres - Işıklar Mahallesi Yeğenoğlu Cadddesi No 1 Selçuklu / KONYA

Ulaşım Okulumuza çok sayıda Belediye Otobüsü Hattı ve Dolmuş ile rahat bir şekilde ulaşmanız mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez